Saturday — February 27th

Time Programme Name Duration Channel
1:10am Paranormal Caught On Camera 45 mins TV Two
1:55am Shortland Street 30 mins TV Two
4:15am The Middle 20 mins TV Two
4:35am Neighbours 25 mins TV Two
5:00am Brain Busters 60 mins TV Two
6:00am The Wiggles' World 20 mins TV Two
6:00am Butterbean's Cafe 25 mins Prime
6:00am The Wiggles' World 20 mins TV Two
6:00am Butterbean's Cafe 25 mins Prime
6:20am Tinpo 10 mins TV Two
6:20am Tinpo 10 mins TV Two
6:25am Top Wing 25 mins Prime
6:25am Top Wing 25 mins Prime
6:30am Hyundai Country Calendar 30 mins TV One
6:30am The Remarkable Mr King 25 mins TV Two
6:30am Hyundai Country Calendar 30 mins TV One
6:30am The Remarkable Mr King 25 mins TV Two
6:50am Teenage Mutant Ninja Turtles 25 mins Prime
6:50am Teenage Mutant Ninja Turtles 25 mins Prime
6:55am Love Monster 10 mins TV Two
6:55am Love Monster 10 mins TV Two
7:00am Following Twain With Oscar Kightley 30 mins TV One
7:00am Following Twain With Oscar Kightley 30 mins TV One
7:05am Zak Storm 25 mins TV Two
7:05am Zak Storm 25 mins TV Two
7:15am The Powerpuff Girls 25 mins Prime
7:15am The Powerpuff Girls 25 mins Prime
7:20am The Amazing World of Gumball 25 mins TV Two
7:20am The Amazing World of Gumball 25 mins TV Two
7:40am Henry Danger 25 mins Prime
7:40am Henry Danger 25 mins Prime
7:45am Dragon Ball Super 25 mins TV Two
7:45am Dragon Ball Super 25 mins TV Two
8:05am Game Shakers 25 mins Prime
8:05am Game Shakers 25 mins Prime
8:10am Bakugan: Battle Planet 25 mins TV Two
8:10am Bakugan: Battle Planet 25 mins TV Two
8:30am Batman: The Animated Series 30 mins Prime
8:30am Batman: The Animated Series 30 mins Prime
8:35am Pokemon Journey's: The Series 25 mins TV Two
8:35am Pokemon Journey's: The Series 25 mins TV Two
9:00am Eat, Shop, Save 30 mins TV One
9:00am Ninjago 10 mins TV Two
9:00am Samurai Jack 60 mins Prime
9:00am Eat, Shop, Save 30 mins TV One
9:00am Ninjago 10 mins TV Two
9:00am Samurai Jack 60 mins Prime
9:10am Pickle & Peanut 25 mins TV Two
9:10am Pickle & Peanut 25 mins TV Two
9:35am The Simpsons 45 mins TV Two
9:35am The Simpsons 45 mins TV Two
10:00am John & Lisa's Weekend Kitchen 60 mins TV One
10:00am John & Lisa's Weekend Kitchen 60 mins TV One
10:20am My Wife And Kids 30 mins TV Two
10:20am My Wife And Kids 30 mins TV Two
10:30am Hotels By Design 30 mins TV Three
10:30am Hotels By Design 30 mins TV Three
10:50am Fear Factor 55 mins TV Two
10:50am Fear Factor 55 mins TV Two
11:00am Cash Trapped 60 mins TV One
11:00am My Sri Lanka With Peter Kuruvita 60 mins TV Three
11:00am Cash Trapped 60 mins TV One
11:00am My Sri Lanka With Peter Kuruvita 60 mins TV Three
11:45am The Amazing Race Australia 95 mins TV Two
11:45am The Amazing Race Australia 95 mins TV Two
12:00pm Cowboy Builders 60 mins TV One
12:00pm Love For Sail 60 mins TV Three
12:00pm Ice Road Truckers 60 mins Prime
12:00pm Cowboy Builders 60 mins TV One
12:00pm Love For Sail 60 mins TV Three
12:00pm Ice Road Truckers 60 mins Prime
1:00pm The Living Room 60 mins TV One
1:00pm Stove Tots 55 mins TV Three
1:00pm Yorkshire Airport 30 mins Prime
1:00pm The Living Room 60 mins TV One
1:00pm Stove Tots 55 mins TV Three
1:00pm Yorkshire Airport 30 mins Prime
1:20pm God Friended Me 55 mins TV Two
1:20pm God Friended Me 55 mins TV Two
1:30pm Which Car 30 mins Prime
1:30pm Which Car 30 mins Prime
1:55pm MasterChef UK 35 mins TV Three
1:55pm MasterChef UK 35 mins TV Three
2:00pm Impossible Builds 60 mins TV One
2:00pm Whose Line Is It Anyway? 60 mins Prime
2:00pm Impossible Builds 60 mins TV One
2:00pm Whose Line Is It Anyway? 60 mins Prime
2:15pm The Bachelorette NZ 180 mins TV Two
2:15pm Top Gear 175 mins Duke
2:15pm Couples Retreat 140 mins Bravo
2:15pm The Bachelorette NZ 180 mins TV Two
2:15pm Top Gear 175 mins Duke
2:15pm Couples Retreat 140 mins Bravo
2:30pm Namibia - Sanctuary Of Giants 65 mins TV Three
2:30pm Namibia - Sanctuary Of Giants 65 mins TV Three
3:00pm Love Your Home And Garden 60 mins TV One
3:00pm Love Your Home And Garden 60 mins TV One
3:35pm Unplugged Nation 60 mins TV Three
3:35pm Unplugged Nation 60 mins TV Three
4:00pm Tom Kerridge BBQ'S 30 mins TV One
4:00pm Tom Kerridge BBQ'S 30 mins TV One
4:30pm Jamie's Quick And Easy Food 30 mins TV One
4:30pm Holey Moley Australia 90 mins TV Three
4:30pm Jamie's Quick And Easy Food 30 mins TV One
4:30pm Holey Moley Australia 90 mins TV Three
5:00pm The Chase 60 mins TV One
5:00pm The Loggers 30 mins Prime
5:00pm The Chase 60 mins TV One
5:00pm The Loggers 30 mins Prime
5:20pm Doctor Dolittle 2 100 mins TV Two
5:20pm Doctor Dolittle 2 100 mins TV Two
6:00pm 1 News At 6PM 60 mins TV One
6:00pm Dog Squad 30 mins Duke
6:00pm The Great British Bake Off: An Extra Slice 60 mins Prime
6:00pm 1 News At 6PM 60 mins TV One
6:00pm Dog Squad 30 mins Duke
6:00pm The Great British Bake Off: An Extra Slice 60 mins Prime
6:30pm Motorway Patrol 30 mins Duke
6:30pm Motorway Patrol 30 mins Duke
7:00pm Tipping Point Lucky stars 65 mins TV One
7:00pm The Simpsons 30 mins TV Two
7:00pm Family Guy 30 mins Duke
7:00pm Alpha 110 mins TV Three
7:00pm Mighty Machines 30 mins Prime
7:00pm Tipping Point Lucky stars 65 mins TV One
7:00pm The Simpsons 30 mins TV Two
7:00pm Family Guy 30 mins Duke
7:00pm Alpha 110 mins TV Three
7:00pm Mighty Machines 30 mins Prime
7:30pm Young Sheldon 30 mins TV Two
7:30pm The Simpsons 60 mins Duke
7:30pm 1968: The Year That Changed America 60 mins Prime
7:30pm Young Sheldon 30 mins TV Two
7:30pm The Simpsons 60 mins Duke
7:30pm 1968: The Year That Changed America 60 mins Prime
8:00pm Mom 30 mins TV Two
8:00pm Mom 30 mins TV Two
8:05pm Bradley Walsh & Son: Breaking Dad 30 mins TV One
8:05pm Bradley Walsh & Son: Breaking Dad 30 mins TV One
8:30pm Tracers 110 mins TV Two
8:30pm In Time 130 mins Duke
8:30pm Watergate 60 mins Prime
8:30pm Tracers 110 mins TV Two
8:30pm In Time 130 mins Duke
8:30pm Watergate 60 mins Prime
8:35pm Last At 11 90 mins TV One
8:35pm Last At 11 90 mins TV One
8:50pm Chappie 140 mins TV Three
8:50pm Chappie 140 mins TV Three
9:30pm Brian Johnson's: A Life On The Road 60 mins Prime
9:30pm Brian Johnson's: A Life On The Road 60 mins Prime
10:05pm Dinner Date 60 mins TV One
10:05pm Dinner Date 60 mins TV One
10:20pm Mad Max: Fury Road 145 mins TV Two
10:20pm Mad Max: Fury Road 145 mins TV Two
10:30pm Can't Pay? We'll Take It Away 60 mins Prime
10:30pm Can't Pay? We'll Take It Away 60 mins Prime
10:40pm NZ Hunter Adventures 80 mins Duke
10:40pm NZ Hunter Adventures 80 mins Duke
11:05pm Race Across The World 75 mins TV One
11:05pm Race Across The World 75 mins TV One
11:10pm Fifty Shades Freed 120 mins TV Three
11:10pm Fifty Shades Freed 120 mins TV Three
11:55pm Blindspot 60 mins TV One

Sunday — February 28th

Time Programme Name Duration Channel
12:00am Have You Been Paying Attention? 60 mins Duke
12:00am Have You Been Paying Attention? 60 mins Duke
12:20am The Damned 30 mins TV One
12:20am The Damned 30 mins TV One
12:45am Deception 100 mins TV Two
12:45am Deception 100 mins TV Two
12:50am The World's Best 95 mins TV One
12:50am The World's Best 95 mins TV One
2:25am Coronation Street Catch Up Omnibus 75 mins TV One
2:25am Coronation Street Catch Up Omnibus 75 mins TV One
2:40am Barely Lethal 120 mins TV Two
2:40am Barely Lethal 120 mins TV Two
4:40am Wife Swap NZ 50 mins TV Two
4:40am Wife Swap NZ 50 mins TV Two
6:00am Karena & Kasey's Kitchen Diplomacy 25 mins TV One
6:00am Paw Patrol 25 mins TV Two
6:00am Karena & Kasey's Kitchen Diplomacy 25 mins TV One
6:00am Paw Patrol 25 mins TV Two
6:25am Building Giants 50 mins TV One
6:25am Takaro Tribe 10 mins TV Two
6:25am Building Giants 50 mins TV One
6:25am Takaro Tribe 10 mins TV Two
6:35am Muppet Babies 20 mins TV Two
6:35am Muppet Babies 20 mins TV Two
6:55am Masha and the Bear 10 mins TV Two
6:55am Masha and the Bear 10 mins TV Two
7:05am My Little Pony 15 mins TV Two
7:05am My Little Pony 15 mins TV Two
7:25am Bunnicula 25 mins TV Two
7:25am Bunnicula 25 mins TV Two
7:45am The Tom And Jerry Show 10 mins TV Two
7:45am The Tom And Jerry Show 10 mins TV Two
7:55am The Drawing Show 5 mins TV Two
7:55am The Drawing Show 5 mins TV Two
8:10am The Living Room 50 mins TV One
8:10am The Living Room 50 mins TV One
9:00am Q+A With Jack Tame 60 mins TV One
9:00am Q+A With Jack Tame 60 mins TV One
9:30am Kiwis Coming Home 30 mins TV Three
9:30am Kiwis Coming Home 30 mins TV Three
10:00am Shortland Street Omnibus 125 mins TV Two
10:00am Newshub Nation 55 mins TV Three
10:00am 100 Day Renovation 60 mins Prime
10:00am Shortland Street Omnibus 125 mins TV Two
10:00am Newshub Nation 55 mins TV Three
10:00am 100 Day Renovation 60 mins Prime
10:55am Celebrity MasterChef UK 60 mins TV Three
10:55am Celebrity MasterChef UK 60 mins TV Three
11:00am Serengeti 55 mins TV One
11:00am Serengeti 55 mins TV One
11:55am Paramedics 60 mins TV One
11:55am Exceptional Engineering 65 mins TV Three
11:55am Paramedics 60 mins TV One
11:55am Exceptional Engineering 65 mins TV Three
12:00pm Flights From Hell 55 mins Prime
12:00pm Flights From Hell 55 mins Prime
12:05pm Home Fries 115 mins TV Two
12:05pm Home Fries 115 mins TV Two
12:55pm Sunday 65 mins TV One
12:55pm Sunday 65 mins TV One
2:00pm Secret Scotland 60 mins TV One
2:00pm Home and Away Omnibus 150 mins TV Two
2:00pm World's Wildest Holidays 60 mins Prime
2:00pm Secret Scotland 60 mins TV One
2:00pm Home and Away Omnibus 150 mins TV Two
2:00pm World's Wildest Holidays 60 mins Prime
3:00pm Paddington Station 60 mins TV One
3:00pm Paddington Station 60 mins TV One
3:15pm Top Gear 115 mins Duke
3:15pm Top Gear 115 mins Duke
4:00pm Chasing Monsters 60 mins TV One
4:00pm Call The Cleaners 30 mins Prime
4:00pm Chasing Monsters 60 mins TV One
4:00pm Call The Cleaners 30 mins Prime
4:30pm Bob Hearts Abishola 30 mins TV Two
4:30pm Bob Hearts Abishola 30 mins TV Two
5:00pm The Chase 60 mins TV One
5:00pm Brain Busters 60 mins TV Two
5:00pm Dream Home Dilemma 30 mins Prime
5:00pm The Chase 60 mins TV One
5:00pm Brain Busters 60 mins TV Two
5:00pm Dream Home Dilemma 30 mins Prime
6:00pm 1 News At 6PM 60 mins TV One
6:00pm The Cube 60 mins TV Two
6:00pm Dog Squad 30 mins Duke
6:00pm Undercover Boss 60 mins Bravo
6:00pm 1 News At 6PM 60 mins TV One
6:00pm The Cube 60 mins TV Two
6:00pm Dog Squad 30 mins Duke
6:00pm Undercover Boss 60 mins Bravo
6:30pm Motorway Patrol 30 mins Duke
6:30pm Motorway Patrol 30 mins Duke
7:00pm Hyundai Country Calendar 30 mins TV One
7:00pm A Current Affair 30 mins TV Two
7:00pm Family Guy 30 mins Duke
7:00pm Holey Moley Australia 90 mins TV Three
7:00pm Bill & Ted's Bogus Journey 120 mins Bravo
7:00pm Hyundai Country Calendar 30 mins TV One
7:00pm A Current Affair 30 mins TV Two
7:00pm Family Guy 30 mins Duke
7:00pm Holey Moley Australia 90 mins TV Three
7:00pm Bill & Ted's Bogus Journey 120 mins Bravo
7:30pm Sunday 60 mins TV One
7:30pm The Amazing Race Australia 85 mins TV Two
7:30pm The Simpsons 60 mins Duke
7:30pm Outback Truckers 60 mins Prime
7:30pm Sunday 60 mins TV One
7:30pm The Amazing Race Australia 85 mins TV Two
7:30pm The Simpsons 60 mins Duke
7:30pm Outback Truckers 60 mins Prime
8:30pm Trial In The Outback: The Lindy Chamberlain Story 100 mins TV One
8:30pm Taskmaster UK 65 mins Duke
8:30pm Married At First Sight Australia 85 mins TV Three
8:30pm Mayday 60 mins Prime
8:30pm Trial In The Outback: The Lindy Chamberlain Story 100 mins TV One
8:30pm Taskmaster UK 65 mins Duke
8:30pm Married At First Sight Australia 85 mins TV Three
8:30pm Mayday 60 mins Prime
8:55pm Crazy Rich Asians 150 mins TV Two
8:55pm Crazy Rich Asians 150 mins TV Two
9:00pm The Dilemma 145 mins Bravo
9:00pm The Dilemma 145 mins Bravo
9:30pm MacGyver 60 mins Prime
9:30pm MacGyver 60 mins Prime
9:35pm Good Burger 115 mins Duke
9:35pm Good Burger 115 mins Duke
9:55pm The Rookie 60 mins TV Three
9:55pm The Rookie 60 mins TV Three
10:10pm Australian Crime Stories 60 mins TV One
10:10pm Australian Crime Stories 60 mins TV One
10:55pm Hawaii Five-O 60 mins TV Three
10:55pm Hawaii Five-O 60 mins TV Three
11:10pm The Nest 75 mins TV One
11:10pm The Nest 75 mins TV One
11:25pm Alien 140 mins TV Two
11:25pm Alien 140 mins TV Two
11:30pm Ambulance 60 mins Prime
11:30pm Ambulance 60 mins Prime