Saturday — January 18th

Time Programme Name Duration Channel
1:20am Shortland Street 25 mins TV Two
6:00am Takaro Tribe 10 mins TV Two
6:10am Custard's World 10 mins TV Two
6:20am The Wiggles, Emma! 10 mins TV Two
6:55am The Insectibles 10 mins TV Two
7:05am Thunderbirds Are Go! 25 mins TV Two
12:00pm A Place To Call Home 75 mins TV One
12:00pm Doctor Who 75 mins TV Two
2:25pm Design Junkies 60 mins TV One
6:05pm Dog Squad 30 mins Duke
7:00pm Hyundai Country Calendar 30 mins TV One
8:30pm The Switch 120 mins TV Two
9:25pm Single White Female 115 mins Duke
10:00pm Trust Me 70 mins TV One
10:30pm Lethal Weapon 2 130 mins TV Two
11:10pm The Cry 70 mins TV One

Sunday — January 19th

Time Programme Name Duration Channel
12:20am The Cry 70 mins TV One
12:40am Hardcore Henry 95 mins TV Two
1:30am Coronation Street 2019 omnibus repeat 125 mins TV One
2:15am Police Academy 2: Their First Assignment 90 mins TV Two
6:25am Thomas & Friends 10 mins TV Two
8:00am Dr Seuss' Horton Hears A Who 90 mins TV Two
9:15am How Not To Get Cancer 45 mins TV One
9:30am Shortland Street Omnibus 145 mins TV Two
11:55am The Job Interview 60 mins TV One
11:55am Flubber 105 mins TV Two
12:55pm Ugly House To Lovely House 55 mins TV One
3:50pm Magical Land Of Oz 65 mins TV One
6:05pm Dog Squad 30 mins Duke
7:00pm The Casketeers 30 mins TV One
7:00pm Finding Dory 120 mins TV Two
7:30pm Seven Worlds, One Planet 75 mins TV One
8:45pm World On Fire 70 mins TV One
9:00pm Logan 150 mins TV Two